İSTANBUL / BAĞCILAR - Hikmet Nazif Kurşunoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hikmet Nazif Kurşunoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bağlar Mahallesi Koçman Caddesi 25. Sokak No 2 Güneşli Bağcılar / İSTANBUL
Vizyon
Geleceğe yön veren, özgün düşünen, sorgulayan, üretken bireyler yetiştirmek, mezun öğrencilerimizin ortaya koydukları ürünlerle çalıştıkları iş yerlerine ve topluma katkı sağlayan bireyler yetiştiren kurum olmak. Okulumuzda eğitim verilen alanlarda aynı seviyede başarıyı yakalamak, her öğrencimizin mezun olduğu bölümden memmun olmasını sağlamak. Sanayi ve hizmet alanında nitelikli ara eleman yetiştirmek. Paydaşlarımız tarafından okulumuzun meslek alanında başarılı öğrenci yetiştiren kurum olarak tanınmak. Okulu yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler için sosyal yaşam alanları haline getirmek. İlgilerine göre onları bireysel kurslar, gezi, seminer v.b. etkinliklerle desteklemek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları, temel ilkeleri ve mesleki eğitim hedefleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen milli ve ahlaki değerlere sahip mesleki alanda yeterli donanıma ve uygulama becerisine sahip, üretime katkısı olan, okumayı seven, ne istediğini bilen, çağın gereksinmelerine cevap verebilen bireyler yetiştirmek.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :3
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
DOĞALGAZ
97M, 97, 98E, HT1, HT12, 97E ve Güneşli semtinden geçen bütün dolmuşlar.
Koçman cd. 25. sk. no:2 bağlar mh. bağcılar/istanbul
Bağcılar Merkeze 3km