İSTANBUL / BAĞCILAR - Hikmet Nazif Kurşunoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstanbul Moda Akademisi

İMA

İSTANBUL MODA AKADEMİSİ'Nİ ZİYARET ETTİK

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ile birlikte İstanbul Moda Akademisini Ziyaret Ettiler.

İstanbul Moda Akademisinin çalışmaları Firmaların sektördeki konumlarını güçlendirmek üzere, ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda; tasarım, ürün geliştirme, üretim, görsel düzenleme, moda marka yönetimi ve perakendede ürün yönetimi gibi konularda oluşturulan özel eğitim projelerini kapsar.

Moda endüstrisinde çalışan ve kendini geliştirmek isteyen profesyonellerin yanı sıra, modaya ilgi duyan ve kariyer değişikliği hedefleyenlere hitap eden İMA Profesyonel Gelişim Programlarına çok yoğun ilgi duyulmaktadır. Bu eğitim programları ile İMA, Akademik Programlarda olduğu gibi, öğrencilerini hem teorik aktarımlar hem de uygulamalı proje çalışmaları yaptırarak yetiştirir ve eğitimde sektöre dair her aşamayı öğrencilerine aktarır. Eğitimler alanında deneyimli eğitmenler tarafından sektör profesyonelleri ve tasarımcıların katılımı ile gerçekleştirilir.

Öğrencilerimize, geleceklerini planlamaları noktasında önemli bir pencere açan bu ziyaretten öğrencilerimiz çok memnun kaldılar.

08-11-201908-11-201908-11-201908-11-2019

Yayın: 08.11.2019 - Güncelleme: 22.10.2021 15:18 - Görüntülenme: 409