İSTANBUL / BAĞCILAR - Hikmet Nazif Kurşunoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Boş Ders Çalışma Programı Örneği

Boş çalışma formu örneği aşağıdaki bağlantıdan tıklayarak indirilecek şekilde düzenlenmiştir.

Sevgili öğrencilerimiz başarıda planlı çalışmanın önemi kuşkusuz çok büyüktür.

Birçok öğrenci plan hazırlamayı bilmediği için ya da hazırlamak zor geldiği için planlı çalışmayı istemesine rağmen plansız çalışmaktadır. Size bu konuda yardımcı olacağını düşündüğümüz, sınıf seviyelerine göre resim formatında hazırlanmış boş çalışma planı örneğini paylaştım.

Sınıf seviyenize göre sayısal ya da sözel ağırlıklı olarak kendi gerçeğinize uygun şekilde doldurarak en önemlisi de bu plana uyarak çalışmalarınızı devam ettirip başarıya ulaşmanızı sağlayabilirsiniz. Ayrıca hazırladığınız planı okulumuzun rehberlik servisinden kontrol ettirerek gerekli güncellemeleri yapabilirsiniz.

Örnek çalışma programını indirmek için resmin üzerinde sağ tıklayıp resmi farklı kaydet seçeneğine tıklayın.

21-02-2020

Yayın: 21.02.2020 - Güncelleme: 21.02.2020 12:16 - Görüntülenme: 3316